Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá hvězda Verony, zpěvačka Markéta Plecháčová (39) předvedla dokonalou postavu při focení svatebních účesů. "Bylo to pro mě netradiční, protože vlasovou modelkou jsem ještě nebyla,“ popisuje zpěvačka.

I když se jednalo svatební focení, klasických šatů se nedočkáte. Netradiční pojetí stylingu ale Markétě vůbec nevadilo. „Na různorodé stylingy jsem zvyklá, řekla bych, že si nevybírám. Myslím, že každá žena si chce připadat sexy. A to se na některý fotkách opravdu povedlo,“ říká Markéta Plecháčová, která se na některých fotkách nebála zapózovat jen v podprsence a saku.

„Když jsou ty fotky vkusné a pěkné, vůbec to neřeším, navíc den strávený s Honzou Kořínkem a jeho týmem pro mě byl opravdu relax. Přeci jen jsem se na pár hodin na plno vrátila do práce a přesvědčila se, že můj manžel je skvělý táta, který se postará, když já pracuju,“ usmívá se oblíbená zpěvačka. Markéta loni vydala svou první sólovou desku a nyní v rámci projektu MARQET chystá nový singl, který představí už v květnu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám