Hlavní obsah
Článek

Během své oslavy padesátých narozenin křtila Hanka Kynychová nové DVD o cvičení. Jednou z kmoter se stala Kaira Hrachovcová (49), která Hanku ráda podpoří na všech jejích akcích, pokud jí to čas dovolí.

„Hanka je velmi inspirativní. Je na ní vidět, že cvičení a píle se na člověku, a hlavně na našich tělech podepisují,“ vysvětlila herečka a jedním dechem dodala: „Cvičení a pohyb je mojí neodmyslitelnou součástí. Se sportem je to tak, že se musí chtít. A pokud se ve svém těle cítíte dobře, je vše tak, jak má být. Stačí pravidelné procházky nebo pobyt v přírodě. Zkrátka, pokud je člověk spokojený s tím, jak vypadá, je všechno ok.“

Kaira se nestydí svou postavou pochlubit na sociálních sítích. Je pravda, že je na co koukat. „Za svoji postavu vděčím v první řadě pánu Bohu, a pak také sama sobě. Mám ráda pohyb, být aktivní, dlouho nevydržím jen tak sedět. Mám odzkoušeno a mohu doporučit hot jógu, jógu, pilates, fitness. Ve fitness, kdy se cvičí na strojích, doporučuji mít alespoň ze začátku dobrého trenéra nebo trenérku. Více vás to motivuje i si více “naložíte”,” říká herečka, která sází i na přirozený druh pohybu.

„Velmi dobrá je pak chůze, bytí v přírodě, procházky s pejskem, chození mezi vzrostlými stromy. Skvělá věc zejména pro ženy je tanec, volný a svobodný, ten bez pravidel. Vše je ideální prostřídávat, kombinovat tak, aby vás to “hýbání se” v první řadě bavilo a nikdy nezačalo nudit. I vašemu tělu změna a střídání fyzické aktivity jen prospěje. Svaly si nezvyknou na jedno cvičení, stále jsou ve střehu. To funguje dokonale,” říká Kaira Hrachovcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám