Hlavní obsah
Článek

Když dostala Jasmina Alagič možnost moderovat aktuální řadu SuperStar, tak se jí splnil životní sen. „V první chvíli mi to úplně nedocházelo, ale když jsem tu novinu zavolala mamince a cítila její slzy štěstí, tak to bylo nádherné,” vzpomínala Jasmina.

Pro krásnou Alagič není moderování československého pořadu úplně jednoduché, neboť její rodnou řečí je bosenština. „Bojuju s tím. Snažím se dělat maximum, hodně čtu slovenské knihy. Často z pusy vypustím takové zvláštní zvraty, které nejsou ani bosensky ani slovensky a už vůbec ne česky. Doufám, že mi budou diváci rozumět, snad jim aspoň neunikne pointa. Snažím se zlepšovat, protože si uvědomuju, že by za mě měli být Slováci jako moderátorku za Slovensko spokojení,” říká okatá rodačka ze Stuttgartu s bosensko-maďarskými kořeny, která byla v roce 2009 finalistkou Miss Universe Slovenska.

Alagič nám během našeho rozhovoru popsala jednu dramatickou událost, kterou musela v SuperStar řešit. „Snažím se tam být jako moderátor kamarád, jako člověk, o kterého se ta mládež může opřít. Já mám ramena široká, já to zvládnu,” říká Jasmina Alagič.

Související témata:
Preciosa

Reklama

Další články

Načítám