Hlavní obsah
Článek

Jakmile si najde čas, David Gránský (32) nikdy nechybí na akcích soutěže Dívka roku. Tentokrát ho kromě kolegy moderátora Jakuba Kotka doprovodila i jeho tanečnice Zuzana Šťastná z show Roztančené divadlo, s níž vyhrál. Shodou náhod byla totiž na Dívce roku před deseti lety druhá, takže přišla podpořit své následovnice. Prý se nemáme bát, David je pořád šťastný s dlouholetou přítelkyní Nikolou.

"Letos to vyšlo tak, že jsem byl u všech castingů, na semifinále a budu i na finále 7. května v Divadle Pod Palmovkou. Takže dívky sleduju už od začátku. I tak ale bylo těžké, když jsme s Kubou Kotkem měli možnost dát svoji divokou kartu a posunout jednu dívku z devětačtyřiceti rovnou do semifinále," řekl nám David.

Gránský je fešák, ale sám by si na soutěž v mužské kráse, i když by se ve svém věku klidně ještě mohl přihlásit do Muže roku, netroufl. "S mojí postavou v plavečkách by se hodně zasmáli. Ve Tváři to mohlo vypadat jinak, trochu jsem na sobě zamakal, ale pomohli i maskéři, když mi ten břišní pekáč trochu vykonturovali," smál se.

"Holky to mají jednodušší, protože si můžou pomoct i nějakou plastikou. Ale nad tím jsem fakt neuvažoval. I když prsa si nechávají dělat i chlapi. Ale nožů a skalpelů se bojím, tak na to u mne nikdy nedojde," ujistil nás Gránský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám