Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Již jsme vás informovali o tom, že Míšu Noskovou (41) v poslední době trápilo zdraví. Muzikálová zpěvačka následkem skřípnutého nervu v krční páteři přestala slyšet na jedno ucho, a z toho důvodu musela jezdit do Nemocnice Na Homolce na kapačky.

Sluch se zpěvačce ve velké míře vrátil, ona se ale rozhodla naordinovat si odpočinek. „Čeká mě zasloužené volno, protože jsem poslední rok a půl neměla ani chvíli klid a zkoušela jeden muzikál za druhým,” říká.

Ke své lítosti ale byla nucena kvůli svému zdravotnímu stavu zrušit dlouho plánovanou dovolenou, kam se s manželem Ondřejem Báborem těšili. „Měla jsem letět do Asie, ale lékaři mi nedoporučili cestovat, takže jsme s manželem všechno zrušili,” krčí rameny Nosková a jedním dechem dodává: „Měli jsem letět do Singapuru a na Bali. Naštěstí bylo možné let zrušit a vrátili mi kompletně všechny peníze za letenky.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám