Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co se jí podařilo shodit kila navíc, má herečka Patricie Solaříková (35) dokonalou figuru. A mohla by být ještě větší kočka, kdyby chtěla. Sama ale svěřila, že nemá ráda líčení, a když si má vybrat oblečení, nejradši sáhne po pohodlí. I na představení nového seriálu Kadeřnictví, který se bude od května vysílat na Stream.cz, přišla ve sportovních kalhotách a bez šminek.

"Hraju nehtařku a teď jsem relativně připravená, tak vám můžu svoje nehty i ukázat. Musím je mít na natáčení upravené, ale naštěstí mi je lakují holky maskérky. Jinak moc hezké nehty nemám, ani o ně neumím příliš pečovat. A nejvíc vtipné je, že mám fobii z pilníků. Úplně je nenávidím, a když si někdo vedle mě nehty piluje, mám z toho husí kůži," dostala ve své roli protiúkol Patricie.

I prostředí salonů krásy a načančaných krásek jí je v reálu cizí. "Postava, kterou hraju, hrozně dbá na svůj vzhled. Vždycky je perfektně nalíčená a upravená. Je to můj pravý opak. Tedy nechodím jako vandrák, ale moc se v civilu nelíčím, neřeším módu. Na druhou stranu mě tu pipinku o to víc baví hrát," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám