Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konec velké lásky. Andrea Pomeje (35) opustila svého manžela. O krizi vztahu se spekulovalo už delší dobu. Rok dýdžejka statečně bojovala nejen s manželovou nemocí, ale také s jeho zálibou v pití alkoholu. A ani nyní zřejmě své choutky herec nezvládl a alkoholu holduje dál. Andrea manžela opustila.

"Mrzí mě to! Nedokážu ustát Jirkův přístup k životu a ke svému zdraví. Měli jsme opravdu hodně zásadních problémů před nemocí, doufala jsem, že právě ta nemoc to změní, ale bohužel. Jirka nic nepochopil a nezískal pokoru ke svému životu ani ke svému okolí," řekla Super.cz Andrea Pomeje a potvrdila Jirkův problém s alkoholem. "Byl to hlavní problém a od toho se odvíjí ostatní chování," vysvětluje.

"Teď je zdravý, tak by měl dělat všechno pro to, aby se mu to opět nevrátilo, když ne kvůli sobě, tak alespoň kvůli malé," dodala Andrea, která má s Pomejem dceru Aničku a nyní se připravuje na rozvod.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám