Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době se Michal Malátný veřejně pochlubil svými dcerami. Frontman kapely Chinaski se společně s Jitkou Čvančarovou a Ivou Janžurovou stal kmotrem právě otevřené výstavy motýlů ve skleníku Fata Morgana. „Byly na to zvědavé, věděly, o co jde. Byli jsme tady už dvakrát na líhnutí motýlů a moc se těšily,” uvedl zpěvák

Starší Kateřinu a mladší Frídu doplňovala také zpěvákova manželka Petra. Podle všeho u Malátných nepadlo jablko daleko od stromu a holčičky projevují umělecké vlohy. „Starší hraje na piáno, dokonce podle not, které já neumím. A taky tančí, je v přípravce Národního divadla. U Kateřiny cítím, že má cit pro rytmus a melodii,” říká Michal, který by byl ale radši, kdyby dcera nezakotvila u kumštu, ale věnovala se jiné profesi.

„Kdyby byla doktorka nebo zvěrolékařka, byl bych šťastnější. Přijde mi to jako užitečnější povolání. Povolání zpěváků a herců je strašně nejisté, je to řehole,” říká Michal Malátný.

Reklama

Další články

Načítám