Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) v sobě soutěživého ducha opravdu nezapře. Nejenže teď na Evropě 2 soutěží proti vlastním posluchačům ve vědomostním testu o zájezd do New Yorku, ale teď se ještě pustil do sázky se svým parťákem Patrikem Hezuckým.

Přímo v éteru veřejně slíbil, že až do skončení svého koncertu, tedy do 25. dubna, bude všude jezdit trabantem, a pokud ho někdo nachytá v jiném autě, daruje mu Leoš své bílé ferrari.

Kromě trabantu může Leoš využít i MHD, vlakové spoje, odtahovou službu nebo chodit pěšky. Pokud by chtěl ale vyrazit někam autem, tak musí usednout pouze do trabantu.

„Přátelé tak na tohle se těším, a ne že tě bude někdo vozit. Sám budeš pěkně řídit,“ hecoval Patrik Leoše. Čím ale Leoš zaplatí, když sázku prohraje? Vložil jednu ze svých nejcennějších věcí, kterou vlastní, a to je jeho pověstné bílé ferrari.

„A když mě teda někdo uvidí v jiném autě než v trabantu, tak mu to bílé ferrari, které mám, dám,“ uzavřel sázku Leoš. „Nepřeháníš to trošičku s tou cenou? Nebo jsi si tak jistý sám sebou?“, smál se Patrik.

Uvidíme, jestli Leoše tahle jeho soutěživá povaha jednou nepřivede na mizinu, každopádně jsou teď všichni v očekávání, jestli Leoš úkol splní. Jak mu šla projížďka v trabantu, se podívejte ve video ukázce.

Související témata:
Trabant

Reklama

Další články

Načítám