Hlavní obsah
Článek

Dvaatřicetiletá Hana Kusnjerová letos také přispěje k baby boomu mezi českými herečkami a zařadí se tak po bok Marie Doležalové nebo Anety Krejčíkové. Představitelka Lady Hrůzové ze seriálu Ordinace v růžové zahradě těhotenství oznámila před třemi týdny prostřednictvím své domovské televize a nechyběla ani na party k příležitosti 1000. dílu zmíněného seriálu.

A zatímco v kostýmu sestřičky už prý bylo bříško znát a s natáčením tak skončila, ve skutečnosti na ní těhotenství vidět nebylo. Herečka je šikovně maskovala v dlouhých volných šatech.

Kusnjerová vypadá výborně, a tak pokud bychom měli hádat a dát na pověru, že zatímco holčičky maminkám krásu berou, chlapečci přidávají, tipovali bychom kluka. Herečka pohlaví dítěte zná, nechává si je však pro sebe. „Sžívám se s novou životní rolí, ale snažím se to nějak zásadně neprožívat,“ svěřila.

Hana nebyla na sešlosti jedinou těhotnou. S Miroslavem Etzlerem dorazila jeho partnerka Helena. „Těším se na to, že budu moct uvést dalšího tvora do života, tím nejlepším způsobem, jak to půjde,“ řekl herec nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám