Hlavní obsah
Článek

Míša Nosková (41) se na svém narozeninovém koncertě pořádně odvázala. Vedle sexy oblečků, které jí připravil kostýmní výtvarník Roman Šolc, zaujaly i její originální taneční kreace, které předvedla nejen s kolegy, ale především s manželem Ondřejem Báborem, s nímž si střihla Hříšný tanec a legendární zvedačku.

"Jsem hrozně ráda, že se to lidem líbilo a že jsem si zase měla šanci uvědomit, kolik mám přátel a jak jsem ráda, že je mám. Pomáhali se vším, na jevišti i v zákulisí," usmívala se po koncertě Míša.

Co říkaly kolegyně na modely, které na ně navlékla? "Těšily se na to. Jsem ráda, že jsem poskládala tyhle holky, s některými se znám i patnáct let. Oblékal nás Roman Šolc, mělo to grády," říká Míša.

Zvedačka při hříšném tanci s manželem se ale málem nekonala. Ondřej Bábor se dva dny před koncertem zranil. "Zvedačku jsme hodně trénovali a naštěstí nakonec vyšla. Předevčírem jsme ale nevěděli, jestli to budeme tancovat, protože se zrovna zranil. Naštěstí to dal a vyšlo to. Odhodil na chvíli berle," vysvětluje s tím, že ji trénovali pěkně dlouho.

"Je to o důvěře. Člověk se musí rozeběhnout a skočit. On mě musí zvednout, držet, vyvažovat palcema a já se musím brutálně prohnout a držet břichem," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám