Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) patří k dámám, které disponují opravdu velkými ženskými zbraněmi. Živočišnost z temperamentní herečky jen sálá a pánové se pokaždé mají na co dívat.

Jitka v pátek slaví 40. narozeniny a pořád jí to moc sluší. V naší galerii si připomeňte, jak to vnadné herečce seklo v sexy prádélku, coby výborné tanečnici ve StarDance nebo na karlovarském filmovém festivalu, kde vynesla značně vyzývavé šaty.

Čvančarová má s tanečníkem Petrem Čadkem už šestiletou dceru Elenku, která se letos dočká sourozence. A Jitce to coby dvojnásobné mamince určitě bude slušet tak jako v minulosti.

Oblíbená herečka nikdy nepatřila k pohublým kráskám, ale spíše k pořádným šťabajznám krev a mlíko. Občas sice nevychytala vhodný model a zbytečně odkryla své nedostatky a kila navíc, většinou to ale při jiné příležitosti napravila.

Silnější pohlaví pak beztak neřešilo nevhodnost outfitu, ale místo do hereččiných uhrančivých oči, zíralo do jejího přitažlivého dekoltu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám