Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Soutěž krásy Česká Miss o sobě znovu dává vědět. A vypadá to, že tentokrát se žádného skandálu s polonahými dívkami v metru nedočkáme! Eva Čerešňáková má jasno a z loňských chyb je poučená.

"Loni jsme o sobě dali trošku víc vědět, už nechceme zacházet za žádné hranice. I když holky čeká zajímavý program a chceme zjistit, jak reagují v různých situacích, troufnu si tvrdit, že to bude v rámci mezí," říká Čerešňáková.

"Jsou věci, které by se daly udělat jinak nebo upravit, jinak odkomunikovat, podchytit," uvědomuje si ředitelka České Miss a velmi pokorně dodává: "Snažím se obecně být v životě vděčná za všechno, co přichází. I když navenek někdy člověk musí vystupovat sebevědomě, tak jsem pokorná. Nebudu proto tady tvrdit, že všechno bylo skvělé, dokonalé, super a úžasné. Je spousta věcí, které můžou být lepší," vysvětlila Super.cz na pražském castingu České Miss.

"Je tady spousta krásných dívek, bude velmi těžké vybrat semifinalistky a poté těch nejlepších deset," usmívá se. A právě finalistky, a především vítězky se mají na co těšit! Čekají je opravdu parádní ceny.

"Česká Miss je hlavní národní soutěž krásy, nabídne vítězce účast na Miss Universe, největší světové soutěži. Vítězky získají hodnotné ceny. Přejeme si, aby dostaly auta, bydlení. Vítězka získá kontrakt za 750 tisíc s kosmetickou firmou, další ceny za víc než milión korun, bude hodně cestovat, také propojení s modelingovou agenturou, aby mohla získávat zkušenosti jako modelka," dodala Čerešňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám