Hlavní obsah
Článek

Zázrak přírody, nebo láska a spokojené soužití? Po dlouhé době vyvedl do společnost zpěvák Martin Chodúr (34) svoji o šestnáct let starší partnerku, podnikatelku Ivonu Selníkovou, s níž má už skoro tříletého syna Martínka. A Ivona vypadá báječně.

Když Martin vyhrál SuperStar a dali se dohromady, působil vedle Ivony jako koloušek. Ale zatímco on dospěl a vyzrál, u Ivony se čas zastavil anebo se možná i trochu vrátil zpátky. Když spolu dorazili na koncert na památku nedožitých osmdesátin Karla Svobody (†68), kde byl Chodúr mezi účinkujícími, věkový rozdíl nebyl téměř znát.

Ale abychom pouze nechválili. Ivona byla jednou z dam, které nesplnily dress code semi formal, který přitom není moc přísný. Pokud se akce koná po šesté hodině večer, pánům předepisuje tmavý oblek, dámám koktejlky a samozřejmě odpovídající obuv, ideálně lodičky. V úpletových béžových šatech nad kolena a v kozačkách to Ivona moc nevychytala a vyniklo to obzvlášť vedle Martina, který byl oblečený předpisově. A to, že sněžilo, ji neomlouvá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám