Hlavní obsah
Článek

Ukazovat postavu patří k její práci, modelka Bella Hadid (27) ale přidává i něco navíc. V konkurenci nejen své blonďaté sestry Gigi, ale také Kendall Jenner, Hailey Baldwin a dalších momentálně ‚trendy‘ modelek si tím zajišťuje pevnou pozici, a tím pádem i zajímavé zakázky. Z těch posledních například reklamu na obuv značky Giuseppe Zanotti nebo účast na newyorském fashion weeku, z dřívějších pak show Victoria´s Secret. Bella je zkrátka všude, kde se něco děje (loni například nechyběla na zahájení filmového festivalu v Cannes).

Sexy módu brunetka ze slavného sesterského dua vyznává na mole i ve volnu, kdy ráda připomíná, proč je tak žádaná. Na večeři do celebritami oblíbené restaurace v Los Angeles Bella dorazila v černobílém obleku, pod který oblékla průhledný top. Sako nechala rozepnuté, a fotografové, s nimiž počítala, ji při odchodu zahrnuli smrští blesků.

Pozornost si Bella v těchto dnech vysloužila i svým údajným ‚románkem‘ s kolegyní Stellou Maxwell. Na večírku je měli vidět při polibku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám