Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos poprvé předávala Evropa 2 své hudební ceny. K samotnému předání betonových sošek došlo přímo ve studiu a vše bylo vysíláno rovnou do éteru. Zábava pak pokračovala na afterparty v klubu Roxy, kde se předvedla oceněná kapela Chinaski v nové sestavě a jako host vystoupila i zpěvačka Lenny s kapelou Eddie Stoilow. Ta ještě večer vstřebávala emoce ze své výhry.

„Ta cena pro mě znamená odměnu za mou práci a úsilí, které jsem do toho dala. Takže jsem moc ráda a je to příjemná událost,“ řekla Lenny, kterou teď čekají příjemné pracovní povinnosti. „Šestého dubna vyjde nový singl, kterému teď věnuji pozornost a taky se soustředím na nové album a samozřejmě i na hraní, protože máme v létě spoustu festivalů,“ dodala zpěvačka.

Lenny si stejně jako její maminka Lenka Filipová úzkostlivě střeží své soukromí. Některá média přesto spekulovala, že se zpěvačka rozešla se svým dlouholetým přítelem Ondřejem Fiedlerem, dvorním kytaristou a textařem. Na akci to ale rozhodně nevypadalo, že by se utápěla v porozchodových depresích. Naopak prý ráda propojuje svůj soukromý a profesní život. „Hudba je nedílná součást mého života a dělám ji i ve volných chvílích, ale nedělím svůj čas tolik na pracovní a osobní. Spíš je to všechno zamíchané do sebe. Určitě chodím do kina s kamarády nebo jdu někam ven,“ tvrdí Lenny.

Reklama

Další články

Načítám