Hlavní obsah
Článek

Neteř Lukáše Vaculíka (61), herečka Šárka Vaculíková (30), je mimo jiné velmi nadanou tanečnicí. Během akce Roztančené jeviště - Souboj divadel Praha, která se konala ve Švandově divadle, reprezentovala v tanci Divadlo na Vinohradech.

Společně s tanečníkem Ondřejem Borským zatančila jive a quickstep. A soudě podle figur, které předvedla, by se klidně mohla bez obav zúčastnit i populární show StarDance.

Na své si určitě přišli i pánové, protože Šárka během náročných zvedaček vystavila na odiv své odhalené, a především velmi ohebné nožky. Podobné taneční kreace předvedla i herečka Lenka Krobotová.

Sympatický taneční pár nakonec v divadle vyhrál diváckou cenu. Vaculíková nedávno přiznala, že nechybělo málo a místo herectví by se nakonec vrhla na tanec.

„Jako malá a pak i větší holka jsem tancovala strašně ráda. Hodně mě to bavilo a ta chuť mi vydržela až doposud, i když jsem nakonec zvolila herectví. Když jsem dostala nabídku ještě něco dalšího z tanečního umu pochytit pod dohledem profíka, s chutí jsem okamžitě kývla,“ nechala se slyšet neteř Lukáše Vaculíka. A jak je vidět, taneční um rozhodně neztratila.

Reklama

Další články

Načítám