Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z mála odhalených dekoltů se na vyhlášení cen Českých lev pochlubila ve své róbě herečka Denisa Pfauserová, kterou známe jako princeznu z pohádky Řachanda, seriálu Ohnivý kuře anebo z filmu Prázdniny v Provence, kde odhalila své poprsí úplně.

"Výstřihy volím docela ráda, mám pocit, že roláky nebo šaty ke krku mě vizuálně utlumují," řekla Super.cz herečka, která věřila, že by si jí takhle mohl všimnout na Českých lvech i nějaký filmař a nabídnout jí novou roli. "Ohnivý kuře už jsme dotočili, takže se teď věnuji hlavně divadlu. Ale nějaké natáčení mě snad čeká, ale nechci to zakřiknout," svěřila.

Kdyby se měla ve filmu opět svléknout, hodně by se nad tím zamýšlela. "Myslím, že ta scéna v Prázdninách v Provence byl můj strop. Asi bych se víc zamýšlela nad důvodem, proč bych se měla svléknout. Tenkrát jsem prostě jen poslechla režiséra, ale jak jsem starší, víc bych o tom přemýšlela," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám