Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený moderátor Libor Bouček (43) se v březnu vrátil do rádia Evropa 2. Jeden z našich nejvytíženějších moderátorů nafotil pro účely rádia parádní snímky.

Liborovi to coby rozenému gentlemanovi moc sekne a klidně by z fleku mohl pózovat jako model. Do vysílání ho rádio zařadilo hned za Leoše Mareše (47), který platí za nejlépe oblékaného českého moderátora, a Libor nejspíš nechce zůstat pozadu.

„Libor si focení skutečně užíval a bylo na něm vidět, že se fakt uvolnil. Dokonce si na některé snímky sundal i boty,“ potvrzuje zdroj z rádia.

„Libor je skutečně zpět a jsem ráda, že se pustil spolu s Jakubem Kohákem do nové rubriky Sprostějov aneb Lexikon sprostých slov. To je rubrika, ve které kluci radí, jak nahrazovat v běžné řeči sprostá slova a fakt si u toho neberou servítky,“ dodala šéfka stanice Lenka Maureryová.

Příště by podobné snímky mohl nafotit i Leoš Mareš a porovnat se jako model přímo s Liborem. Posluchači by si určitě přišli na své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám