Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Výraznou posilou nové řady První republiky bude Adam Mišík. Vypátrali jsme, že si herec a zpěvák ve třetí řadě zahraje mladého boxera. Právě připravované díly se totiž kolem boxu točí.

„Potkal jsem se se spoustou mladých herců, kteří po té roli toužili, a tak jsem rád, že jsem tu roli nakonec dostal,” těší se z nové příležitosti Adam, který se chce ukázat v novém světle. „Není to další role zamilovaného puberťáka, panice, ve které mě diváci znají. Konečně se ukážu v jiném světle,” říká Mišík u příležitosti setkání žen ve Werichově vile v rámci Mezinárodního dne žen.

Přípravu na roli boxera pojal Adam velmi zodpovědně. Šestkrát týdně cvičí pod dohledem boxerské legendy Rosti Osičky a stravování řeší pomocí krabiček. „Dřív jsem sice cvičil, ale bylo to takové udržovací, ale ten aktuální trénink se s tím nedá srovnat. Takový drsný trénink opravdu do hloubky jsem nikdy nezažil. Opravdu to na sobě cítím,” říká Adam.

Mišík trénuje v boxerském ringu od prosince a vypadá to, že bude s tímto sportem pokračovat i po natočení třetí řady První republiky. „My umělci máme velmi nepravidelný režim a díky cvičení jsem dostal do života disciplínu a řád. Jsem na sebe tvrdší a učím se odříkat některé věci. To třeba někteří umělci ani nenajdou. V tom mě to baví a určitě budu ve cvičení a boxu pokračovat,” slibuje si Adam Mišík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám