Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá britská glamour modelka, častá dívka ze strany 3 deníku The Sun a vnadná kráska z mnoha pánských magazínů Jodie Marsh je na sebe pořádně pyšná. Během krátké doby totiž díky náročnému posilovacímu tréninku a přísné dietě výrazně zhubla a především maximálně zpevnila své tělo. Nyní je však přesvědčena, že jí její postavu každý závidí a že na ni žárlí.

Jodie v současnosti ukazuje svou svalnatou figuru při každé možné příležitosti. Před nedávnem se účastnila mistrovství v bodybuildingu v Sheffieldu, pak se nechala fotit pro britský tisk a nakonec se objevila i v televizi, kde jako obvykle neváhala ukazovat výsledky svého tvrdého odříkání v jídle a každodenního posilování.

Marsh také časopisu Heat prozradila, že s trenérem Timem Sharpem spolupracuje již tři roky. Svou transformací na sebe však prý nechce upozorňovat. Jako malá si přála být veterinářkou nebo právničkou, nechtěla být slavná.

„Ve škole jsem se setkávala se šikanou, protože jsem byla ošklivá. To je důvod, proč jsem chtěla být modelkou a dokázat tak jim i sobě, že ošklivá nejsem. Tohle nebylo kvůli upoutávání pozornosti. Jsem pyšná, když se podívám do zrcadla. Pořád nemůžu uvěřit, že to je moje tělo. Sakra, jak já to miluju! Vypadám nejlíp za celou dobu mého života,“ řekla Jodie.

„Chápu, že svalnatý vzhled není každému po chuti, ale pro mě je to normální. Myslím, že pořád vypadám skutečně žensky. Cítím se trochu jako superžena. Teď každý člověk kolem mě žárlí na mé tělo,“ dodala sebevědomá Jodie.

Reklama

Další články

Načítám