Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Vlasta Horváth promluvil o tragicky zesnulém bratrovi, fotbalistovi Martinovi, který zemřel před dvěma lety při autonehodě. Vlasta se rozhodl o něm napsat píseň. Z jeho slov mrazí, stále má po jeho smrti bezesné noci.

"Byli jsme spřízněné duše, hodně jsme si pomáhali, podporoval jsem ho hodně ve fotbale. Měl jsem ho za takovou modlu, na co sáhl, to mu šlo. Byli jsme propojení," řekl Super.cz Vlasta. Člověk má v hlavě pořád jedinou věc, že tomu pořád nemůže uvěřit. Jsou noci, kdy se do toho položím, to nesmím dělat, musím se oklepat, říkám si, jak je to možný, že se to stalo," říká Vlasta, který se rozhodl pro svého bratra napsat písničku a v minulém týdnu k ní dokonce natáčel videoklip.

"Impuls přišel sám, cítil jsem povinnost to pro něj udělat, rozhodl jsem se, že natočím klip, že uděláme cédéčko. Šest z deseti písniček jsem napsal o něm, budu mu věnovat celou desku, ne jen jednu píseň," dodal Vlasta na otevření nového barber shopu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám