Hlavní obsah
Článek

Třetí porod se nezadržitelně blíží, ale vévodkyně Kate (42) stále objíždí království. S Williamem jsou neustále v terénu, kde jsou vždy vítaní.

Britové teď mají větší pravděpodobnost, že k nim někdo z královské rodiny dorazí. Kromě Kate s Williamem totiž mezi lid vyráží i Harry se svou snoubenkou Meghan. Vévoda a vévodkyně z Cambridge si tentokrát udělali delší výlet a navštívili město Sunderland ležící 500 kilometrů severně od Londýna.

Rodiče, kteří se v dubnu dočkají třetího potomka, nejprve navštívili zrekonstruovanou hasičskou zbrojnici. Ještě větším zážitkem pro ně byla exkurze na staveniště mostu Northern Spire přes řeku Wear. Kate s Williamem museli dodržet bezpečnostní opatření, takže oblékli přilby, ochranné brýle i reflexní vesty. Oproti jejich nedávné návštěvě udílení cen BAFTA, kde se hodili do gala, šlo o velkou změnu.

Těhotná Kate opět rozdávala úsměvy a na staveništi odhalila své malé tajemství. Její pravou ruku zdobilo tetování. Nešlo ovšem o permanentní kérku, ale dočasnou dekoraci kůže hennou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám