Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V televizi byl těžce pod vlivem Moniky Štikové (51), ale dříve možná jejich manželství bylo šťastnější. Michal Štika na sociální síti zveřejnil fotku z doby, kdy byl výrazně hubenější.

V reality show Štiky čelil teroru manželky, která se chlubila poměry s milenci, ale nechtěla se rozvést, aby nepřišla o zázemí. Michal stále věří, že ji to přejde, ale Monika už je myšlenkami někde jinde. Manželovi zbývají jen oči pro pláč a vzpomínky.

Michal ale vždy nebyl takový otloukánek. V 90. letech vedl úspěšnou firmu, která Štikovým zajistila vyšší životní standard. Štika sdílel snímek z roku 1993, kdy si užíval dovolenou ve Vysokých Tatrách. Téhož roku se narodila Ornella.

Táta Štika tehdy sledoval módní trendy a pořídil si šusťákovou bundu, s níž sladil šortky a sportovní brýle. Snímku dodalo roztomilost štěně kokršpaněla. Michal byl před 25 lety výrazně štíhlejší a měl vlasy, které už vzal čas. V reality show Štiky se snažil zvýšit svou atraktivitu mladistvým oblečením. Pokud by někde vyhrabal šusťákovku z Tater, mohl by být za retro frajera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám