Hlavní obsah
Článek

Rooney Mara, kterou si diváci mohou pamatovat jako Lisbeth Salander, není jediná, která se v rodině věnuje herectví. Také její sestra Kate Mara (celým jménem Kate Rooney Mara, a mimochodem - Rooney je prostřední jméno i její sestry, které celé zní Patricia Rooney Mara) se dala na hereckou dráhu.

Ve své filmografii sice nemá žádný tak výrazný počin, jakým byl pro Rooney thriller Muži, kteří nenávidí ženy, nouzí o role ale netrpí. Příkladem budiž účinkování v seriálech American Horror Story nebo Domek z karet. Na recepci pro nominované, jež předcházela předání cen BAFTA, však Kate byla jen jako doprovod svému manželovi, herci Jamiemu Bellovi.

Ten byl na Filmovou cenu Britské akademie pro nejlepšího herce nominován za roli ve snímku Film Stars Don't Die in Liverpool. Samotnému ceremoniálu, ze kterého si ikonickou ‚masku‘ bohužel neodnesl, předcházela recepce v Kensingtonském paláci. Na tu ho samozřejmě doprovodila Mara, jež na akci zvolila kratičké růžové minišaty s mašlí na zádech, růžové psaníčko a stříbrné jehlové lodičky.

Manželé se seznámili během natáčení filmu Fantastická čtyřka v roce 2014. Bell v jednom z rozhovorů uvedl, že hned poznal, že je to ta pravá. „Došlo tam k okamžitému napojení, jako bychom se znali už léta. Bylo hned jasné, že se vezmeme,“ uvedl pro magazín Evening Standard. Stalo se tak loni v létě.

Reklama

Další články

Načítám