Hlavní obsah
Článek

Po úspěšné komedii Život je život se režisér Milan Cieslar rozhodl pokračovat ve stejném žánru a do kin za pár dnů pošle svůj nový film Věčně tvá nevěrná. Ústřední dvojici v něm ztvární Saša Rašilov (51) a Lenka Vlasáková.

Lenka Vlasáková hraje cvičitelku aerobiku, která neúnavně pečuje o svoji dceru a manžela. „Jsem totální sportovní antitalent a nesportovec, takže tahle role byla dost protiúkol. Ale zvládla jsem to,“ vysvětlila herečka, jejíž filmový manžel má slabost pro mladé krásné ženy.

Scénář tak Rašilovovi předepisoval dokonce i útěk oknem, který byl skoro až kaskadérským kouskem. „Tohle jsem si opravdu ´užil´. Pod dohledem zkušeného kaskadéra jsem skákal asi ze čtyř metrů do krabic,“ uvedl Saša.

Populární herec se ve filmu sblíží s přitažlivou slovenskou herečkou Natalií Germani „Spolupráce s Natalií byla fajn. Pan režisér toho chce někdy moc najednou, a to bývá někdy problém. Já už to trochu znám, tak jsem byl rád, že můžu Natalii trochu pomoci, abychom se rychle sblížili a mohli se vrhnout do filmových nevěr,” říká Saša Rašilov.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám