Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po krátké odmlce se Tereza Brodská opět vrací do seriálu. Od 21. února ji budeme mít šanci vídat v novém seriálu Inspektor Max, kde si po boku Juraje Kukury zahraje státní zástupkyni Markétu Sýkorskou.

Spousta lidí vnímá herečku jako éterickou jemnou bytost, tak jak se popasovala s tímto úkolem? „Já v poslední době dostávám takové role. V druhé a třetí řadě seriálu Terapie jsem hrála právničku přes trestní právo. V životě jsem velmi tvrdá, racionální a pragmatická. Navíc to asi přichází s věkem,” smála se Brodská.

Působení v tomto seriálu přijala Tereza hlavně kvůli Juraji Kukurovi, který zde hraje ironického stárnoucího rebela a sukničkáře Zoltána Maxe. „Pokud vím, prvotní nápad na náš seriál vzešel od něj. On si vymyslel postavu Zoltána Maxe, který se jako idiot nejen obléká, ale často i chová. Přesto je to chlap charakter, který zvládne vyřešit složité případy,“ rozpovídala se Brodská o seriálu.

Kukura a Brodská se spolu před kamerou sešli před třiadvaceti lety na filmu, který nebyl nikdy dokončen, před osmi lety spolu hráli v seriálu Dokonalý svět. „Máme se moc rádi a máme si co říct. Když jsme například měli během natáčení chvilku, tak jsme si zašli někam na kávu,” vzpomíná na natáčení Brodská, která se svého slovenského kolegu snažila opečovávat. „Řekla bych, že po těch letech máme na sebe vzájemnou slabost. Juraj je velice milý, zábavný, šaramantní a, co možná překvapí, i křehký chlap.”

Herečka nám prozradila, že jejich postavy toho měly v minulosti společného víc než jen práci. „Moje postava nepůsobí velmi kladně. Možná i díky Maxovi, kterého hraje Juraj, se snaží morálně napravit. Jejich vztah je zajímavý, možná spolu v minulosti i něco měli,” komentuje svoji postavu Brodská a dále dodává: „Navíc Juraj rád improvizuje, tak o to to bylo zajímavější. Práce s Jurajem je dobrodružství. Jeho smysl pro humor mě baví,” uzavírá naše povídání o novékriminálce Tereza Brodská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám