Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pláži v Miami to zase žilo. Italská modelka Claudia Romani, která se už několik let prosazuje v USA, je ráda středem pozornosti.

A když ji fotografové zvěční na veřejnosti v nějakém tom odvážném outfitu, je šťastná jako blecha. Vnadná kráska se roku 2016 stala brunetkou roku magazínu Playboy a má za sebou účast ve známé francouzské reality show Secret Story 9.

Teď ale touží po další lukrativní televizní nabídce. V blízkosti miamské pláže si tak vykračovala jen ve spodním prádélku, které zakrývala jen průsvitná látka.

Jako správná exhibicionistka si pozornost fotografů náležitě užívala a s chutí zapózovala. Milovnice fotbalu zkrátka nikdy nezklame.

Jen na ty fotbalisty má pořád smůlu. Před časem sice chodila se slavným italským fotbalistou Filippem Inzaghim, ale nic z toho nebylo.

Cristiano Ronaldo je zadaný a Lionel Messi je věrný své manželce a matce svých dětí. Claudia se tak bude muset poohlédnout jinde. V USA se nabízí spíše nějaký ten slavný hráč amerického fotbalu nebo baseballista, protože klasický fotbal patří za velkou louží k okrajovým sportům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám