Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Atraktivní geny se neprojevily jen na dcerách bývalé modelky Yolandy Hadid, ale také na její neteři. Ta má ale na rozdíl od svých sestřenic plnoštíhlou figuru.

Gigi Hadid (28) a Bella Hadid (27) už jsou dávno zavedenými jmény. Obě sestry figurují v desítce nejvíce vydělávajících modelek. Vycházející hvězda plus size modelingu Joann Van Den Herik pro ně ovšem není přímou konkurencí. Obléká totiž podstatně větší konfekční velikost.

Devatenáctiletá Holanďanka je dcerou bratra Yolandy a strýce dvou slavných topmodelek. Jméno jí tak jako protekce neposloužilo, protože o její spojitosti s klanem Hadidových věděl málokdo. Joann se navíc prezentuje v poněkud jiném světle než její útlounké sestřenice. Zakládá si na své plnoštíhlé postavě a v nové kampani prezentuje spodní prádlo pro boubelky.

„Vždycky jsem toužila po kariéře modelky, ale pro dívky mých proporcí dříve nebylo uplatnění. Teď chci všem holkám i klukům dokázat, že na velikosti nezáleží a každý může být svým způsobem dokonalý,“ tvrdí modelka, která na rozdíl od Gigi a Belly nejspíš nepočítá každou kalorii.

Která modelka se vám líbí nejvíce?
Gigi Hadid
37,1 %
Bella Hadid
12,5 %
Joann Van Den Herik
50,4 %
Celkem hlasovalo 962 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám