Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Krátce poté, co členky kapely Spice Girls potvrdily comeback, se Victoria Beckham (49) předvedla tak, jak u ní rozhodně není zvykem. Vypadá to, že návrat legendární dívčí kapely bude stát za to.

Victoria byla v 90. letech označovaná za Posh Spice a z pětice zpěvaček byla vždy tou nejrezervovanější. Zatímco Geri Halliwell či Mel B se prezentovaly jako sexy dračice, ona působila nedostupně. Nikdy nestála o to být sexsymbolem a po svatbě s Davidem Beckhamem (48), s nímž má čtyři děti, se stala ještě odměřenější.

Nezdravě vyhublá módní návrhářka rozhodně nepatří k ženám, které by si libovaly v odhalování ňader. I ona ovšem doplatila na zrádné blesky. Když si na Victorii počíhali fotografové, ukázala jim toho více než dost. Její lehounký svetřík byl totiž prosvícen a zřetelně byla vidět její podprsenka i obrysy bradavek.

Posh Spice dávno zjistila, že zpěv není její silnou stránkou. Po rozpadu Spice Girls přišla se sólovým albem jako ta poslední. V roce 2001 vydala desku s názvem Victoria Beckham, se kterou neuspěla a místo hudby se začala věnovat módnímu návrhářství. S comebackem údajně souhlasila s podmínkou, že inkasuje 10 miliónů liber stejně jako její staronové kolegyně, ale na rozdíl od nich nebude muset zpívat. To ostatně příliš nedělala ani v době, kdy byly Spice Girls na vrcholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám