Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V devadesátých letech znal tuhle holčičí partičku opravdu každý, teď to podle posledních zpráv vypadá, že ji čeká velký comeback. Členky skupiny Spice Girls Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm a Geri Horner v pátek po prvním společném setkání od roku 2012 oznámily, že začnou společně znovu vystupovat.

Skupina byla založena v roce 1994 a světový úspěch zaznamenal už jejich první singl Wannabe. Skupina se definitivně rozpadla v roce 2000. Stalo se tak dva roky po odchodu Geri, která vyrazila na sólovou dráhu. Společný comeback už holky jednou ohlašovaly v roce 2016, ale nedošlo k němu. Tak se tentokrát nechejme překvapit.

Podle deníku The Sun plánuje holčičí partička řadu projektů i kompilaci svých největších hitů. Proslýchá se také, že poprvé společně živě vystoupí na květnové královské svatbě prince Harryho s Meghan Markle, která prý byla velikou fanynkou téhle formace.

Reklama

Další články

Načítám