Hlavní obsah
Článek

Monika Absolonová může na období, kdy zářila jako nádherná egyptská královna Kleopatra ve stejnojmenném muzikálu, jen vzpomínat. Místo mladé krásky je totiž její nejnovější roli obhroublá hostinská, kterou hrávala její o dvacet let starší a téměř stejný počet kil těžší kolegyně Hanka Křížková.

Monika se totiž v muzikálu Bídníci ucházela o roli dívky Eponiny, jejíž hit Samotářka, zná téměř každý. Londýnští producenti ale rozhodli, že už je na to stará, ale vzhledem k hlasovým dispozicím by se přesto měla v chystané české verzi muzikálu objevit. Ovšem jako paní Thénardierová.

"Aspoň budu mít pestřejší rejstřík a svoje fanoušky neznudím," řekla Super.cz Absolonová. Na Kleopatru, která ji vyzvedla na vrchol muzikálového nebe, ale bude pořád ráda vzpomínat. Teď má dokonce i svůj obraz v její podobě.

"Překvapilo mne, když mi zavolali z galerie Nemesis, že pro mne malíř Milan Fibiger namaloval obraz. Byla jsem nadšená," svěřila Monika. Do konce října bude ještě Kleopatra k vidění v galerii, pak si ji zpěvačka odveze domů.

Reklama

Další články

Načítám