Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pořádný poprask vyvolaly facebookové stránky zpěvačky Ivety Bartošové (†48). Jejich správce tam fanouškům Ivety položil hodně obscénní otázku. "Onanovali jste aspoň jednou v životě nad obrázkem Ivety Bartošové?" ptá se fanoušků. Těm se to však krutě nelíbí. "Ke zpěvačce jejího formátu se podobné úchylárny nehodí," postěžoval si redakci Super.cz jeden z nich.

"Tak tohle už je trochu moc, ne? Hlavně, že stránky bude spravovat Iveta a míchá se tu k ní milion jinejch lidí... každopádně tohle je humus! V souvislosti s Ivetou mi to přijde nevhodné," píše další rozhořčená fanynka přímo u ankety. K té se kladně vyjádřil například i Ivetin bývalý milenec Domenico Martucci (47).

Možná se ale management Bartošové snažil nevkusnou anketou pouze chtěl odpoutat pozornost od zpráv, že se prý nedávno operovaná Iveta intimně sblížila se svým "spasitelem" Josefem Rychtářem. Ten se zřejmě bude muset kvůli Bartošové rozvést, jelikož když jejich románek vyšel najevo, tak se od Rychtáře odstěhovala jeho manželka, se kterou je téměř třicet let.

Reklama

Další články

Načítám