Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Třiadvacetiletá okatá blondýnka Sara Leal se přes noc stala hvězdou. „Kariéru“ si postavila na tom, že zarputile prohlašuje, jak právě s ní herec Ashton Kutcher podvedl v den šestého výročí svatby manželku Demi Moore. Podle snímků není Sara rozhodně žádným svatouškem, což potvrzuje i fakt, že příběh jejího sexuálního aktu včetně všech detailů nabídla novinářům v přepočtu za 4,5 miliónu korun. Na Ashtonovi se tak hodlá nejen zviditelnit, ale také vydělat.

Leal byla před časem s Ashtonem opravdu fotografy spatřena, jak společně odjíždějí kamsi jeho autem. Sara by však podle dostupných informací neměla být jedinou ženou, s níž měl herec během manželství s Moore poměr. Demi tak už nejspíš došla se záletným Kutcherem, jenž v současnosti slaví úspěchy v nové řadě seriálu Dva a půl chlapa, trpělivost a požádala o rozvod.

Krize však podle všeho trvá již několik měsíců, čemuž nasvědčuje i odloučení manželů. Kutcher natáčí Dva a půl chlapa v Los Angeles, zatímco Moore se věnuje natáčení snímku Magic Mike v New Yorku.

Několik základních informací o Američance, která nejspíš definitivně rozvrátila manželství Moore a Kutchera: Sara Leal pochází z Texasu, kam chodila také na univerzitu Texas A&M. Živí se jako modelka, v malé roličce se objevila i ve filmu The Runaway. Kvůli odstupnému za mlčení kontaktovala i tým Kutchera, ten však na dohodu nepřistoupil. Saru zastupuje advokát Keith Davidson, jež je častým obhájcem osob vedoucích spor proti slavným osobnostem. Leal miluje noční život, letos se na party v Las Vegas dokonce tak odvázala, že ukázala i svá ňadra.

Celý skandál prý pořádně štve i exmanžela Demi Moore Bruce Willise. tomu hlavně vadí, že se celá kauza nepříjemně dotýká jeho dcer, které má s nebodou podváděnou Demi.

Reklama

Další články

Načítám