Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, Marek Dědík (40) s přítelkyní Terezou Stařičnou již brzy čekají na událost, která jim zásadně změní životy. A právě jí se týká i to, že sympatická láska tanečníka ze StarDance dostává jednu ránu za druhou.

Už brzy totiž přivede na svět chlapečka, a ten jí dává do těla.

„Termín máme začátkem prosince a musím to zaklepat, celé těhotenství bylo v pohodě, žádné potíže nemám. Poslední dobou dostávám hodně často do žeber, ale to není potíž,“ směje se přítelkyně Marka Tereza Stařičná.

Oba jsou zvědaví, jak se rodičovství projeví a po kom dítě bude. „Já byl jako malý strašně hodný a milý, v pubertě se to zlomilo, teď jsem živý a energický,“ vyprávěl Marek, zatímco Terezka prý měla energie na rozdávání už od kolébky. „Uvidíme, po kom bude, jestli bude hodný, nebo zlobivý,“ řekla pobaveně.

Zatímco někteří nastávající prvorodiče trénují na panenkách, u „Dědíků“ to „odnesla“ fenka bostonského teriéra Mia. „Tak trochu ji využíváme. Dávali jsme ji do postýlky. Zkoušeli jsme na ní plínky, přebalovali ji, byla v autosedačce, nosítku a tak. Je to pokusný králík, panenka na všechno, chudák,“ řekli svorně, ale s ohromným nadšením.

Dvojici jsme potkali na jedné z nejhodnotnějších charitativních akcí v Česku Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynychovou, na které snad všichni oceňují, jak moc pomáhá získat děti z dětských domovů nejen pro pohybové aktivity.

Začátek otcovství nebude pro Dědíka úplně jednoduchý. To si zkrátka někteří pánové (nejen Marek) neumí při plození vypočítat, že dítě jejich partnerky přivedou na svět při největším záhulu sezóny a pak se diví…

„V prosinci mám každý víkend pracovní soustředění. Uvidíme,“ děsí se trošku Marek, zatímco Terezka je v klidu, neboť mají přislíbenu pomoc od obou babiček.

Reklama

Další články

Načítám