Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Francouzská zpěvačka, herečka a modelka Vanessa Paradis (38) musí mít nepochybně obrovské charisma, jelikož se jí už 13 let daří udržet si jednoho z nejobletovanějších a nejúspěšnějších hollywoodských herců Johnnyho Deppa (48). Vanessa je typ křehké éterické bytosti, které rozhodně make-up svědčí, může si dokonce dovolit i výrazné rudé rty. Při úterním příletu do Los Angeles však bledá Vanessa pravděpodobně nebyla nalíčená vůbec.

Drobná Francouzka se navíc oblékla do podivného outfitu a na hlavu si nasadila neslušivý klobouk. Do atraktivní dámy, která se dlouhá léta objevuje po boku Johnnyho Deppa například při premiérách jeho či svých filmů nebo na vlastních koncertech, měla hodně daleko.

Paradis, jež je charakteristická také svým chrupem s velkou mezerou mezi předními zuby, zažila obrovský úspěch již ve 14 letech, kdy natočila singl ‚Joe le taxi‘. Později se kromě zpěvu věnovala také modelingu a herectví. Hlavní role obsadila například ve snímcích Elisa, Poloviční šance, Zamilovaná čarodějka či (K)lamač srdcí z roku 2010.

Vanessa před lety chodila s francouzským zpěvákem Florentem Pagnym, čtyři roky byla partnerkou zpěváka Lennyho Kravitze a těsně před Johnnym Deppem rok randila také s francouzsko-slovinským hercem Stanislasem Merharem. S Deppem, s nímž žije od roku 1998, má jedenáctiletou dceru Lily-Rose Melody a devítiletého Johna Christophera Jacka. Rodina bydlí střídavě v jejich rezidencích v Los Angeles a francouzském městečku Le Plan-de-la-Tour.

Reklama

Další články

Načítám