Hlavní obsah
Článek

Tatiana Vilhelmová (45) je ženou mnoha tváří. Dokázala to opět při natáčení své nové role v pilotním díle sitcomu Ambasáda, který bude o diváckou přízeň bojovat v Souboji seriálů na obrazovkách České televize už 19. listopadu tohoto roku. V černé paruce a dráždivém sexy oblečku byla Táňa k nepoznání. K roli proradné a nebezpečné Claudie tento kostým sedí jako ulitý.

Ambasáda bude seriál vskutku hvězdně obsazený. Posuďte sami. V dalších rolích se můžete těšit na Jiřího Lábuse, Oldřicha Kaisera, Miroslava Táborského, Petra Čtvrtníčka, Andreu Kalivodovou nebo Vojtu Kotka.

Zda se seriál zapíše do srdcí diváků, nebo zapadne do propadliště televizních dějin, to se ukáže již brzy. V obou případech se máme na co těšit.  „Seriál se odehrává na ambasádě bizarního tichomořského ostrůvku Lopuco, která je sídlem znepřátelených stran - Diktátora a Prezidenta ostrova. Na snaze lopuckých diplomatů o zajištění každodenního chodu svých ambasád a řešení problémů v českém prostředí by se Ambasáda chtěla stát kvalitním satirickým seriálem glosujícím naši společnost,“ prozradil režisér David Sís, který si v případě vítězství Ambasády u diváků, slibuje od seriálu velkou budoucnost:  „Ambasáda představuje ten strašně potřebný vítr, který možná v některých kancelářích dokáže vyvětrat. Má velký potenciál stát se opravdu kultovní záležitostí.“

Reklama

Další články

Načítám