Hlavní obsah
Článek

Fenomenální zpěvačka Dasha s hlasem jako zvon, kterou už léta dobře znáte ze StarDance i muzikálů, nemá volných večerů nazbyt. Ji, stejně jako jejího partnera Ondřeje, totiž živí muzika a oba jsou od loňského léta navíc šťastnými rodiči dcery Žofie. Minulou sobotu měli v diáři oba volno, o dcerku bylo postaráno, a tak vyrazili do divadla.

„Od porodu Žofinky je to snad úplně poprvé, kdy máme oba volný večer, navíc máme hlídání, takže jsme jen ve dvou vyrazili za kulturou,“ svěřila Super.cz Dasha na slavnostní premiéře situační komedie Můj nejlepší kamarád v Divadle v Rytířské, kde v hlavních rolích excelovali Aleš Háma, Nela Boudová a také kamarádka zpěvačky Tereza Kostková.

Dasha má na zpěvačku na mateřské opravdu hodně napilno. Posuďte sami: „Koncertujeme s kapelou, moderuju v rádiu, hraju v muzikálech Iago a Bonnie a Clyde, a navíc teď vydávám sólovou desku s názvem Konečně. Křtít se bude už ve středu v La Fabrice,“ dodala Dasha, která si se sólovým albem, kde najdete deset autorských songů, dala opravdu načas.

Reklama

Další články

Načítám