Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jako by desetiletí vypadala pořád stejně! Zpěvačka a moderátorka Pavlína Filipovská (76) si života užívá a nepřipouští si žádné chmury, jedna věc ji však přesto trápí. Její slavná dcera Pavlína Wolfová a druhá, Johana Spálená, si prý na ni vůbec neudělají čas!

„Vnoučata mi dělají radost. Dcery už moc ne, už je ani nevídám a neslýchám, už ani netelefonují. Jenom když něco potřebují. Vlastně mi ale taky dělají radost, protože přivedly na svět tři krásná vnoučata. I když už bohužel vyrostla z dětských střevíčků, pořád je s nimi legrace a myslím, že mě mají ráda,“ prozradila Super.cz Filipovská na křtu nejnovějšího filmového kalendáře Aleše Cibulky.

Ta vypadá pořád skvěle, přestože žádné plastiky ani speciální přípravky nepoužívá.

„Nijak se o svůj věk nestarám. Nikdo mi to nevěří, ale je to tak. Vzor jsem měla v mém tatínkovi a mamince. Čas kolem nich běžel, přežili dvě války a pořád byli rádi na světě. Tuhle letoru mám asi po nich. Jen se modlím, abychom byli zdraví a byli rádi na světě. Vše špatné, co se kolem nás děje, aby kolem nás přefrčelo a vyšli jsme z toho nepoškození. Je potřeba se také pořád smát. To je moje životní filozofie,“ dodala závěrem sympatická zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám