Hlavní obsah
Článek

Ostře sledovaný kontroverzní páreček Courtney Stodden (16) a herec Doug Hutchinson (51) se v červnu postarali o pořádný mediální humbuk. Mladičká začínající zpěvačka si totiž o 35 let staršího představitele sadistického hlídače z filmu Zelená míle vzala za muže a o měsíc později o něm již veřejně prohlašovala, že je v posteli tygr. Tentokrát však dvojice chtěla nechat nahlédnout do jejich intimního soukromí, a tak fotografům předvedla, jak spolu poněkud odvážně laškují na pláži v Los Angeles.

Matka mladinké blondýnky, která musela dát souhlas ke sňatku své dcery, o ní přitom prohlásila, že je dobrá křesťanka a v době, kdy si Hutchinsona brala, byla panna. Jenže na nezkušenou dívenku Courtney rozhodně nevypadá a ani se tak nechová. Koncem srpna se například nechala vyfotit v červených vysoce vykrojených plavkách, které nosila Pamela Anderson v seriálu Pobřežní hlídka.

Tentokrát ale Hutchinson s šestnáctiletou manželkou, kterou by většina lidí s přehledem pasovala na zkušenou třicátnici, zašli vzhledem k jejímu skutečnému věku těmito fotkami možná až příliš daleko. Na pláži v Kalifornii se výrazně nalíčená Stodden svlékla jen do bílých bikin, přestože její muž měl na sobě džíny a košili a pak spolu pěkně peprně dováděli. Doug svou drobnou manželku nosil v náručí a na zádech a Courtney mezitím vystavovala na odiv své perfektní tělo. Nakonec se dvojice pustila do vášnivé líbačky na dece a Stodden ještě sama zapózovala v bikinách.

Reklama

Další články

Načítám