Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Ivana Gottová (48) se ve volném čase dokáže postarat o zábavu nejen svým dětěm, ale i kamarádkám. Předvedla to o tomto víkendu, kdy pro Ilonu Csákovou (53), Moniku Marešovou (49) a Michaelu Kuklovou (43) s jejich ratolestmi zorganizovala zábavně relaxační výlet do Dětenic. Holky společně s dětmi využily přívětivého času babího léta a společně také oslavily Iloniny narozeniny. „Poprvé jsem byla v Dětenicích letos v létě s manželem. Noc v pohádkovém středověkém hotelu ode mě dostal k narozeninám. Byli jsme z té atmosféry a nápadů pro hosty tak nadšeni, že jsem chtěla, aby to zažily i mé nejbližší přítelkyně s dětmi,“ prozradila spokojeně organizátorka.

Na natěšené výletnice čekal nabitý víkendový program. Nejprve absolvovaly prohlídku strašidelným zámkem. Poté navštívily středověkou krčmu s dokonalou atmosférou, kde se zúčastnily nefalšovaných středověkých hodů a nebyly ušetřeny ani řady místních atrakcí. „Krmě byla lahodná, stylizovaná obsluha originální a zaujal mě i program. Nejvíc mě bavilo vymítání ďábla z jedné místní návštěvnice. Taky škola břišních tanců a pochopitelně dobová hudba,“ směje se při vzpomínce na uplynulý víkend oslavenkyně Ilona.

Ani v noci však neměly holky úplný klid. „Byla jsem překvapená, že i hotel byl přizpůsoben středověkému stylu. Například sprcha měla design klasické zahradní konve. A v noci bylo pro odvážné nocležníky připraveno velmi originální půlnoční strašení,“ popisuje své zážitky Monika Marešová.

Nedělní program patřil výhradně těm nejmenším. Charlotte Ella, Nelly Sofie, Jakub, Matěj, Roman i malý „ velký“ Daniel absolvovali s maminkami v zámeckém parku velkou pohádkovou stezku plnou soutěží, originálních zastávek a kouzelných překvapení. Není tedy divu, že některé z dětí odjížděly s pláčem. "Charlottka měla při odjezdu z Dětenic chvílemi na krajíčku a říkala mi: Maminko, tady chci zůstat napořád," prozradila s úsměvěm Ivana.

Na konci povedeného víkendu tak byly maminky odměněny spokojeností a jejich dítka sladkostmi, cenami a diplomy. "Jsem ráda, že Ivana jednou za čas zorganizuje akci, kde si to užijeme nejen my maminky, ale i naše děti. Tento víkend byl obzvláště povedený, " uzavřela vyprávění další z maminek Míša Kuklová.

Reklama

Další články

Načítám