Hlavní obsah
Článek

Herec Václav Kopta má od školy jedinou lásku, manželku Simonu Vrbickou. Krásnou blondýnu prý tedy balili všichni spolužáci, ona ale dala přednost jemu. "Příští rok spolu budeme slavit pětatřicáté výročí. A neměnila bych," řekla Super.cz Simona, kterou mohou diváci vídat v Divadle pod Palmovkou, kde dohrává některá představení, a ve Viole. Tam mají společné představení s manželem a Miroslavem Táborským.

Rodinku jsme ovšem potkali v divadle Kalich i s jejich dvěma dcerami Františkou a Janou. Václav Kopta zde premiérově hrál hlavní roli v nové komedii Petra Kolečka Dvě noci na Karlštejně. Prý tady dostal i nabídku na jednu z rolí v megaúspěšném Krysaři. "To už jsem ale musel odmítnout. Mám sedmadvacet představení do měsíce, už to je skoro nad lidské síly," prozradil Vašek.

Proto se s manželkou snažili odradit od náročné profese svoje holky. Ale úplně se to nepovedlo. Starší Františka se vrhla do výtvarné tvorby, mladší Jana se hlásí na konzervatoř. "Ne na herectví, ale na zpěv. Krásně zpívá odmala. Přeju holkám, samozřejmě, aby se jim dařilo. Dál už jim nic vymlouvat nebudu. Sama jsem z doktorské rodiny a naši automaticky předpokládali, že budu doktorka," uzavřela Simona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám