Hlavní obsah
Článek

První dáma českého soulu, legendární zpěvačka Marie Rottrová (82), pootevřela dvířka do své třinácté komnaty. Během rozhovoru v rádiu Impuls se totiž svěřila s tajemstvím o svých vnoučatech.

„Oni jsou napůl Číňani. Já mám exotický vnoučky. Martin má čínskou manželku, která se narodila v Kanadě. Její rodiče jsou z Hong Kongu,“ prozradila zpěvačka, která jezdí za svou rodinou, jak jí to jen čas dovolí. „Letos jsem tam byla jednou, loni dvakrát. Byla jsem se podívat, protože tam mám vnoučka. Měl zrovna půl roku. Viděla jsem ho poprvé. Je to rozkošnej chlapeček. Tak jsem se potěšila s dětmi. Starší má tři a půl roku. Tak jsou opravdu malincí,“ svěřila se Rottrová, která ve svých sedmdesáti letech poprvé začala chodit k učiteli zpěvu.

„Chodím na hlasové konzultace k Eduardovi Klezlovi. Naučil mě se dobře rozezpívávat. A já jsem si vždycky myslela, že je to taková ostuda, tak jít. A on mi povídá: ‚Né, to né, ve čtyřiceti se mění hlas, v padesáti je to horší, v šedesáti je to horší… a že ty sem jdeš až v sedmdesáti… to je úžasný.‘ A zpívá se mi teď daleko líp. Moc se těším na turné a myslím, že to tam všechno bude,“ dodala zpěvačka.

Ta se dokonce rozpovídala i o soužití s o šestnáct let mladším partnerem. „My jsme si na sebe tak zvykli. On se přizpůsobuje mě, já jemu. Já s ním chodím na rockový koncerty, on se mnou zase na to, co se líbí mě. Přemůže se a jde třeba do divadla. Funguje nám to velmi dobře.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám