Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Badinková (32) po porodu poprvé ukázala svoji šestnáctiměsíční dceru Evelínu. Roztomilou blondýnku má herečka se svým dlouholetým partnerem, hercem Janem Teplým. Holčička jakoby mamince z oka vypadla. "Hodně lidí to říká, ale myslím, že Evelínka je mix nás obou. Půl na půl, je to spravedlivé," řekla Super.cz herečka.

Mateřství si velmi užívá a také přiznala, že stále dceru kojí. "Je to nádherné. Té práce předtím bylo hodně, bylo to pro mě takové osvobození a velká změna. Jsem fakt štastná," říká.

"Je pravda, že stále kojím. Jsem jen zvědavá, jak to teď půjde dál. Vracím se do práce. Evelínka už samozejmě všechno jí, ale já to beru tak, že z mlíčka má vitamíny," vysvětluje Michaela.

Badinková se v říjnu vrací do seriálu Ulice. Herectví se nevěnovala víc jak rok. "Klidně bych ještě byla doma. Kdyby to bylo na mé ženské intuici, byla bych matka a hotovo," řekla Badinková na opening párty nového dětského obchodu v nákupním centru v pražských Letňanech.

"Po tom roce jsem se ale rozhodla, že už je potřeba trošku začít pracovat, zapojit mozek, aby nelenivěl a samozřejmě finance. Ty jsou také důležité. Vracím se do Ulice a do některých divadelních představení," dodala půvabná herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám