Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Bára Mottlová (37) odpočívá na chorvatském ostrově Brač a místním obyvatelům tak denně připravuje opravdu nádherný pohled na její tělo. V tangách a nahoře bez a někdy dokonce úplně bez plavek se opaluje na pláži.

"Dovolená je od slova dovolit si, tak jsem si dovolila a trošku si zahrála i na nudistku. A je to fajn pocit. Asi u toho zůstanu. Jednak se člověk „bez“ cítí tak nějak svobodně a pak tu jsou praktické důvody, ušetříte za plavky a místo nich si do kufru můžete přibalit jiné apartní svršky či spodky,“ směje se Bára.

V Chorvatsku si s přáteli pronajali domek a užívají si slunce i mořských plodů, které si dokonce sami loví. "S přáteli jsme si tu pronajali domek a takovou spíš plážičku, chytáme bronz a já se také pokouším lovit ryby a takovou tu běžnou mořskou havěť. A jelikož občas na mě padne i služba v kuchyni, všechny ty skvělé plody vařím, smažím a upravuji, abychom si užili i těchto gurmánských lahůdek,“ dodala Mottlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám