Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Richard Krajčo (46) se po čtyřletém vztahu oženil s režisérkou Karin Babinskou. Šťastná novomanželka se novinkou pochlubila na svém blogu.

„Včera byl čtvrtek a nebyl blog. Blog nebyl proto, že byla svatba. Naše… Já a Richard,“ napsala Babinská, jež si svatbu nanečisto vyzkoušela s Krajčem už v jeho posledním videoklipu.

„Klip Šňůry končil titulkem „to be continued“. A naše svatba byla tím pokračováním. Nemohla jsem to sem napsat už včera, protože jsme se trochu obávali, aby se to nerozkřiklo dříve, než bude po všem. Abychom si vše užili přesně tak, jak jsme si naplánovali. A nemohla jsem zveřejnit blog ani o ničem jiném, protože jsem se s přípravami svatby ocitla v kolotoči zařizování, ale hlavně hlavou jsem byla někde úplně jinde,“ dodala spokojená Babinská.

Richard Krajčo skočil do chomoutu už potřetí. Poprvé si vzal zpěvačku Ivu Frühlingovou, podruhé matku svých dětí Markétu Poulíčkovou. S Karin se dal dohromady na natáčení filmu Křídla Vánoc.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám