Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stylista Dušan Chrástek se stará o šatník Karla Gotta (†80) a jeho manželky Ivany. Prozradil, jací jsou v soukromí. Zejména Ivana, kterou často média vůbec nešetří. "Karel je absolutní profík, skvělej člověk a Ivana je úžasná organizátorka, manželka a já ji mám opravdu moc rád. Musím na její obranu říct, že ji lidi vůbec neznají, netuší, jaká je," řekl Super.cz Dušan.

"Ivana je skvělá, ví to Karel, já i lidé okolo nich. Má respekt a strach z médií. Ale to ji nedělá horším člověkem. Bojí se, co o ní napíšou," vysvětluje. "Snažím se s celým týmem o to, aby ona ukázala svoji pravou tvář. Ivana vždycky říkala: ‚Já jsem tady pro Karla, svého manžela, a nebudu se prezentovat, ukazovat. Od toho je tady Karel,‘ " upřesňuje.

Ivana prý chystá projekt, ze kterého budou všichni hodně překvapení. "Do roka a do dne všichni uvidíme, jaká Ivana opravdu je. Já se budu snažit o to, aby se to ukázalo. Chystá se malý projekt, myslím, že se bude lidem líbit," dodal Chrástek.

A jak je na tom Karel Gott s módou? "Spolupráce obohacuje Karla i mě. Notujeme si. Karla móda zajímá a vždy ho zajímala. On si to užívá, přípravy na koncerty, speciální akce. Mě to baví být s Karlem. Práce s ním je hrou a zábavou," uzavřel stylista.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám