Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento mladík ve vojenské uniformě je mužem, který si dokázal získat pozornost miláčka celé Velké Británie Cheryl Cole (28). Pětadvacetiletý Andy Baker, kterému přátelé přezdívají Bagsy, si údajně se zpěvačkou během její návštěvy armádní jednotky v Afghánistánu vyměnil telefonní číslo a pak si společně udělali pár fotografií. Baker se s nimi poté neváhal podělit s přáteli na Facebooku.

Voják pocházející z Colchesteru v Essexu si však nejspíš nedělá plané naděje, jelikož samotná Cheryl potvrdila, že až se „ten úžasný voják“ vrátí z mise, plánuje mu zavolat. Podobně to údajně cítí i Andy, který byl ze setkání s Cheryl u vytržení, jak je konec konců vidět i na jejich společných snímcích.

„Andy by rád vzal Cheryl na večeři, až se vrátí do Anglie. Myslí si o ní, že je naprosto kouzelná a opravdu úžasná. Domnívám se, že si to myslí všichni ti kluci. Andy mě pak kontaktoval přes Facebook a blouznil o Cheryl,“ řekl deníku Daily Mirror vojákův švagr Graham Peck.

Když se Andy sloužící čtyři roky u Britského královského námořnictva dozvěděl, že mu Cheryl má v plánu zavolat, zpanikařil. Nesmí mít totiž podle vojenských pravidel u sebe mobilní telefon a k volání se dostane až 1. října. Nechtěl, aby si Cheryl myslela, že s ní nechce mluvit, pokud by se nedovolala. Díky medializaci celého příběhu se však tato informace k Cheryl jistě dostane.

Reklama

Další články

Načítám