Hlavní obsah
Článek

Hollywoodský herec Brad Pitt (60) se nedávno vyjádřil k manželství s herečkou Jennifer Aniston (42). V rozhovoru prozradil, že jim jejich vztah nevyšel, protože se snažil cítit něco, co necítil, a jeho exmanželka byla prý nudná. Toto tvrzení ale rozhořčilo hereččina současného přítele Justina Therouxe, který Bradovi vzkazuje, že by měl držet hubu.

Justina Pittovo chování velmi rozzlobilo. Přišlo mu to nevhodné a netaktní. Několik zdrojů z blízkého okolí Jennifer a jejího přítele uvedlo, že Brada k nehezkým slovům navedla jeho partnerka Angelina Jolie (48), která sama považuje Jenn za nudnou.

Pitt se ale nedávno k celému incidentu vyjádřil a tvrdí, že vše bylo podáno jinak, než to bylo původně myšleno. „Zarmoutilo mě, že to bylo interpretováno tak nešťastně. Jennifer je neskutečně štědrá, milující a zábavná žena, která je nadále mou přítelkyní. Je to pro mě důležitý vztah, kterého si velmi cením. A v tom rozhovoru to vypadalo, že jsem udělal z Jennifer nudou ženu, ale bylo to tak, že jsem já začal nudit sám sebe. A že já jsem za rozpad manželství zodpovědný,“ vysvětlil teď Brad.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám