Hlavní obsah
Článek

Asi každá žena zná situaci, že i když stojí před plnou skříní, občas zkrátka nemá co na sebe... A švédská topmodelka Elsa Hosk téhle fráze šikovně využila k sebepropagaci, když právě ono „nemám co na sebe“ napsala k fotce, již sdílela se svými fanoušky. Je na ní nahá, intimní partie si kryje ručníkem.

Sociální sítě se dávno staly mocným prostředkem k sebepropagaci a modelky se podle toho zařídily. Na své účty sdílejí snímky ze soukromí i práce, ze zákulisí focení, výsledky v katalozích, záběry z přehlídkových mol... Je důležité, aby klienti hned viděli, co může ta která modelka nabídnout. I v případě fotky Hosk, o níž tu je řeč, není pochyb o tom, že je na ní vidět přesně to, co blondýnka chtěla dostat do světa a k potenciálním zákazníkům.

Z těch si může vybírat. Patří k nejpopulárnějším modelkám současnosti, spolupracuje se značkou Victoria´s Secret, kde patří k tzv. andílkům, spolupracovala se značkami Dior, Dolce & Gabbana, Ungaro. O její popularitě svědčí i fakt, že se jako jedna z hvězd prošla po červeném koberci na nedávném filmovém festivalu v Cannes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám